Det arbejdende menneske

Hjælp indenfor en lang række opgaver med det arbejdende menneske i centrum.

Opgaver som rekruttering, outsourcing, test (neo-pi-r), karriererådgivning, APV, konflikt- og stresshåndtering samt kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø.

Psykologberedskabet yder professionel virksomhedsrådgivning til alle typer virksomheder små, mellemstore og større private og offentlige virksomheder.

Når virksomheden indgår samarbejde med Psykologberedskabet, er den garanteret målrettet virksomhedsrådgivning. Psykologberedskabet er den ideelle samarbejdspartner, da vi samtidig med rådgivning af virksomheden også kan tilbyder rådgivning til medarbejderne i forhold til trivsel og sundhed.

Psykologisk rådgivning
Giv dine medarbejdere direkte adgang til effektiv psykologisk rådgivning, coaching og behandling ved private og arbejdsrelaterede problemstillinger.
Der kan være perioder i livet, hvor der er behov for hjælp i forbindelse med psykologiske problemstillinger, som eksempelvis: stress, samarbejdsproblemer på arbejdspladsen og voldsomme hændelser. I nogle tilfælde kan problemerne klares med støtte fra familie, venner og øvrige netværk. I andre tilfælde er problemet af en sådan karakter, at professionel hjælp vil være den bedste løsning.

Det at arbejde er ikke kun lønnet arbejde, men de fleste af os forbinde arbejde med det vi gør frem til pensionen .

Forberedelse til det som vi skal efter pensionen bruger mange af os ikke så meget forberedelse tid på og nogle gang først når den står lige for døren. Psykologberedskabet rådgiver i forhold til  at sikre den bedst tænkelige sundhed, trivsel og kvalitet i den arbejdsfri tid.

Et rummelige arbejdsmarked  er det marked som er beriget med både de ny den unge, de erfarne ,de gamle og alle dem midt imellem.